Image
Text

om oss

VEGANSK CAFÉ & DELI-RESTAURANT
Med tanke på verdensutviklingen mot mer miljøvennlig og sunnere kosthold, er vårt forretningsidé ikke bare en matvarevirksomhet, men et globalt kall til verdens befolkning for å gjøre positive og konstruktive endringer i spisevaner, daglige aktiviteter og en mer bærekraftig livsførsel.

Vårt konsept har som formål å fremme helhetlig helse - sunne mennesker og en sunn planet - en verdensomspennende trend som endelig har tatt av, og vi ønsker å styrke Norge ytterligere.

Økende plantebaserte kostholdsvalg er den vitenskapelige og elegante løsningen for både sunn ernæring, samt et praktisk og effektiv bidrag i den økende innsatsen for å avverge den globale oppvarmningskrisen.

Vår deli-restaurant fokuserer på sunn, næringsrik og rask plantebasert mat til det lokale sentrumsområdet. Vi er en eksklusiv Deli som spesialiserer seg i en kombinasjon av varme og kalde retter. Appetittvekkende oppskrifter med fokus på fusjonsmat med vri av vår talentfulle kokk.
 
Velkommen!
Text

Nordvegan

Kristian IVs gate 15b

0164 Oslo

Norway

 

Text
Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon