Image
Text

Meny

På grunn av at våre retter endres daglig, har vi ikke en fast meny. Gjerne ring oss eller følg oss på Instagram for å holde deg oppdatert på dagens utvalg.


Vårt prisklasse starter fra 105kr for et fullt måltid opptil 199kr. Etter en hovedrett er det en rekke dessertalternativer å velge mellom, blant annet sunne og deilige raw kaker, Crème Brûlée og en rekke Pâtisserie-alternativer. 

 

Kjøkkenet har blitt trent av Reuben Waller, en klassisk utdannet prisbelønt kokk som også har laget menyelementene som tilbys. Waller har jobbet i flere Michelin-stjerne restauranter i Storbritannia, og bruker sin erfaring til å skape en livsstilsrestaurant med fokus på uformell mat, med en daglig skiftende meny og ferske råvarer.

Vår nåværende Chef Fabio Baudo som nylig har sluttet seg til teamet vårt, har tatt med nye elementer til vår meny og ser frem til å ta med mer spennende retter som vil ta din plantebaserte matopplevelse til neste nivå.

Lekkert, overraskende, bekvemmelighet - det er det Nordvegan satser på. Vår meny endres hver dag for å sikre at du aldri trenger å spise den samme maten igjen, sammen med våre populære retter som er tilgjengelige daglig. Alle måltider kan spises i restauranten, eller tas bort til lunsj eller for et fullverdig kveldsmåltid.

Image
Text

 

The Chef - Fabio 

 

Born in the 1990’s in Rome I went on to attain a degree in hospitality, after which I worked for three years at “Enoteca Baccano” restaurant in Rome. I then decided to expand my skills and travel abroad to learn international cuisine in different countries.

 

My first experience led me to to London where I worked in the two Michelin star "Bacco restaurant and wine bar" with the chef Stefano Piscedda. After only one year and aged 21 I had been selected as a sous chef.

 

Next my experience took me to Malta and Rome this time as head chef. Then in 2014 I moved in Sydney where I worked for 1 Michelin star restaurant "The Bathers Pavillon" as a junior sous chef where I further improved my skills in international cuisine. 

 

Shortly after, thanks to my wife I converted to vegetarianism and from then the necessity to work in plant-based restaurants was born. In 2015 I started up a vegetarian restaurant in Sicily, which provided me the ability to improve and adapt my skills in this concept of cuisine.

 

Now I'm ready for this new experience at Nordvegan!

 

 

Text

Nordvegan

Kristian IVs gate 15b

0164 Oslo

Norway

 

Text
Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon